Εκδηλώσεις | 25/09/2013

Talentia Software Hellas

_K7A8895

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013 πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο GazARTE στο Γκάζι, η επίσημη εκδήλωση παρουσίασης της Talentia Software Hellas. Είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε τόσο ήδη υπάρχοντες πελάτες μας που χρησιμοποιούν τις λύσεις μας, όσο και εκπροσώπους από διάφορες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον κ. Philippe Perier, Εκτελεστικό Αντιπρόεδρο Έρευνας & Ανάπτυξης του Ομίλου Talentia, ο οποίος παρουσίασε τη μετοχική διάθρωση του Ομίλου, τις υφιστάμενες λύσεις που παρέχει στους τομείς Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και Διαχείρισης της Εταιρικής Απόδοσης, την παρουσία της εταιρείας ανά τον κόσμο και τα σχέδια ανάπτυξης της στα επόμενα έτη.
Στη συνέχεια ο κ. Κώστας Καδής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Talentia Software Hellas έδειξε ένα μικρό video με την παρουσίαση του Ελληνικού γραφείου και τις δραστηριότητες του, σύστησε την ομάδα των συνεργατών/εργαζομένων στην Ελλάδα και έδωσε περισσότερες πληροφορίες για τις λύσεις που παρέχει η Ελληνική εταιρεία, το Talentia HCM και το Talentia CPM. Στο τέλος της παρουσίασης του, προβλήθηκαν προσωπικές μαρτυρίες πελατών μας (συγκεκριμένα της PwC και της Τράπεζας Πειραιώς) που μοιράστηκαν με τους παραβρισκόμενους την εμπειρία συνεργασίας με την Talentia Software Hellas αλλά και την προστιθέμενη αξία που έχει δώσει στον τρόπο λειτουργίας τους το Talentia HCM, η λύση Διαχείρισης Ανθρώπινου Κεφαλαίου.
Η βραδιά συνεχίστηκε με μουσική, ποτό και ελαφρύ φαγητό στην ταράτσα του πολυχώρου GazARTE, όπου οι καλεσμένοι μας γνωρίστηκαν μεταξύ τους και αντάλλαξαν ιδέες και απόψεις με θέα την πλατεία του Κεραμεικού και το φωτισμένο παλιό εργοστάσιο παραγωγής αερίου.