Εκδηλώσεις | 04/07/2014

HR In Action (version3)

Στις 4 Ιουλίου, 2014 πραγματοποιήθηκε το HR In Action version 3οι, όπου η Talentia Software Hellas ήταν χορηγός. Οι  Έλληνες practitioners του HR έγιναν πάλι οι απόλυτοι πρωταγωνιστές και μας παρουσίασαν όλες εκείνες τις πρακτικές, ενέργειες και δράσεις που αξίζει να αναδειχθούν, να προβληθούν και να αποτελέσουν παράδειγμα για όλους τους επαγγελματίες του χώρου. Μία συνεδριακή ημέρα γεμάτη ουσιαστικό networking, live ανταλλαγή απόψεων και βέλτιστων πρακτικών.
Στόχος της διοργάνωσης είναι να συγκεντρώσει και φέτος το μεγαλύτερο δυνατό αριθμό ανθρωποκεντρικών δράσεων, από την ελληνική αλλά και διεθνή κοινότητα του HR. Employee Engagement, Change Management, Coaching & Mentoring, Training & Development, Talent Management, Retention & Turnover, Recruitment, Personal Development, Compensation & Benefits, Organizational Development είναι μερικά μόνον από τα topics που θα αναπτυχθούν, με την ανταλλαγή εμπειριών, πληροφοριών και τεχνογνωσίας να αποτελεί τη βασική επιδίωξη του συνεδρίου.
Ο κ. Κώστας Καδής, Managing Director τις Talentia Software Hellas παρουσίασε την ομιλία με τίτλο: «Talent Management Software: Χαρακτηριστικά & Οφέλη» .