Εκδηλώσεις | 11/03/2014

Talentia Learning Day

hellas-gold-logo

Την Τρίτη 11 Μαρτίου 2014 πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Stratos Vassilikos η πρώτη ημέρα εκπαίδευσης της Talentia Software Hellas. Πελάτες μας από διαφόρους τομείς δραστηριότητας συμμετείχαν με βασικούς χρήστες του Talentia HCM που ήδη χρησιμοποιούν ή είναι έτοιμοι να χρησιμοποιήσουν το λογισμικό μας για τη Διαχείριση Ανθρωπίνων Πόρων.
Στην ημερίδα δείξαμε απλούς τρόπους διαμόρφωσης αναφορών, φίλτρων, τρόπους εξαγωγής δεδομένων, κατασκευής δέντρων πλοήγησής και άλλες χρήσιμες ενέργειες που διευκολύνουν την καθημερινή χρήση του Talentia HCM. Στη συνέχεια παρουσιάσαμε το νέο περιβάλλον χρηστών (Self Service) και τα σχέδια για την μελλοντική ανάπτυξη και λειτουργία του προϊόντος.
Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ακολουθήσουν βήμα προς βήμα τις οδηγίες και να επαναλάβουν τις διαδικασίες στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές που είχαν τοποθετηθεί και ρυθμιστεί σχετικά στην αίθουσα για τον κάθε χρήστη. Παράλληλα, μπορέσαμε να απαντήσουμε επί τόπου σε τυχόν απορίες που υπήρχαν και να διασφαλίσουμε με αυτόν τον τρόπο ότι όλοι οι χρήστες του Talentia HCM έχουν την καλύτερη δυνατή υποστήριξη.
Επιπρόσθετα, η ημέρα εκπαίδευσης έδωσε την ευκαιρία στους πελάτες μας να γνωριστούν μεταξύ τους, να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες αλλά και να δημιουργήσουν έναν άτυπο κύκλο επικοινωνίας ανάμεσα σε χρήστες του ίδιου συστήματος.
Η προσπάθεια στέφθηκε με επιτυχία και σύντομα θα ανακοινώσουμε τις επόμενες Ημέρες Εκπαίδευσης της Talentia τόσο για το Talentia HCM που αφορά τη Διαχείριση Ανθρωπίνων Πόρων όσο και για το Talentia CPM που βοηθάει στη Διαχείριση της Επιχειρηματικής Απόδοσης.