Εκδηλώσεις | 13/10/2014

HR Excellence Awards

Τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014, έγινε η τελετή απονομής των βραβείων HR Excellence Awards που διοργανώνονται από την Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) και το Ελληνικό Ινστιτούτο Μανατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ).
Οι υποψηφιότητες για τα HR Excellence Awards 2014 περιελάμβαναν προγράμματα που πραγματοποιήθηκαν ή ολοκληρώθηκαν από τον Ιανουάριο του 2013 έως και τον Σεπτέμβριο του 2014.
Συνολικά βραβευθηκαν 22 επιχειρήσεις σε εννέα κατηγορίες στα Αριστεία Ανθρώπινου Δυναμικού (HR Excellence Awards), ενώ τιμητική διάκριση απέσπασαν και τέσσερις εταιρείες συμβούλων για τη συνεισφορά τους στα προγράμματα που βραβεύθηκαν. Οι κατηγορίες στις οποίες διαγωνίσθηκαν οι επιχειρήσεις είναι οι εξής:
Συστήματα Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού (HR Systems)

 • Στελέχωση, ένταξη και ενσωμάτωση (Recruitment/sourcing, onboarding and assimilation):
 • Διοίκηση της Απόδοσης – Κουλτούρα υψηλής απόδοσης (Performance Management – High Performance Culture
  Καινοτομία (Innovation)
 • Τεχνολογία στο HR (HR Technology)
 • Καινοτομία στο HR (Innovation in HR)

Ηγεσία (HR Leadership)

 • Διαχείριση Ταλέντων (Τalent Management)
 • Ψυχολογικά υγιές εργασιακό περιβάλλον (Psychologically Healthy Working Environment) – Ευεξία & Ψυχική υγεία (Wellness & Wellbeing)
 • Ηγεσία και Αριστεία στο Ανθρώπινο Δυναμικό (Leadership and People Excellence)
 • Διαχείριση αλλαγών. Επαναπροσδιορισμός κουλτούρας και εσωτερική επικοινωνία. Εξαγορές και συγχωνεύσεις (Managing Change. Cultural change. Internal Communication, Mergers and Acquisitions)
 • Εκπαίδευση και Ανάπτυξη (Training and Development)

Η Talentia Software Hellas απέσπασε Τιμητική Διάκριση στην κατηγορία: Καινοτομία – Τεχνολογία στο HR ως σύμβουλος του έργου στην Victus Netrworks A.E. που βραβεύτηκε με το Χάλκινο βραβείο.
H VICTUS Networks είναι εταιρεία Mobile Network Sharing που ιδρύθηκε στις αρχές  του 2014 και εμπιστεύθηκε, σχεδόν άμεσα, το Talentia HCM ώστε να εφαρμόσει και να διασφαλίσει την καταγραφή και Διαχείριση όλων των απαιτήσεων των εργαζομένων σχετικά με Υπερωριακή Απασχόληση και υπερεργασία βάσει βαρδιών ετοιμότητας καθώς και τη Διαχείριση ταξιδιών, τις αιτήσεις ταξιδιών και την καταχώρηση και εξόφληση εξοδολογίων. Επιπρόσθετα συνδέθηκε η αποτίμηση υπερωριών με την υπάρχουσα εφαρμογή Μισθοδοσίας. Παράλληλα υλοποιήθηκε η ηλεκτρονική Διαδικασία Αξιολόγησης Προσωπικού (Performance Assessment) και ενεργοποιήθηκε η χρήση της ιστοσελίδας Talentia eRS (Recruitment module & website).
Δανειζόμενοι τα λόγια της προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάνατζμεντ Ανθρώπινου Δυναμικού (ΕΙΜΑΔ) της ΕΕΔΕ, κας. Μαίρης Γεωργιάδου: «Όταν το σκοτάδι είναι βαθύ, μπορείς να δεις τ’ αστέρια. Αυτά τα φωτεινά αστέρια αναζητήσαμε και εμείς μέσω του θεσμού HR Excellence Awards. Φωτεινά παραδείγματα και ελπιδοφόρα μηνύματα από ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στο χώρο του Ανθρώπινου Δυναμικού, πιστεύουν στο όραμα τους, βλέπουν τις προκλήσεις σαν ευκαιρίες και συνεχίζουν την προσπάθεια για βελτίωση, με στόχους και αγάπη για αυτό που κάνουν».
Ευχαριστούμε την Victus Networks A.E. που μας εμπιστεύθηκε και την ΕΕΔΕ αλλά και το ΕΙΜΑΔ για την τιμητική διάκριση.