Δελτία Τύπου | 11/11/2016

Talentia HCM Mobile App

hcmapp_2016news

Talentia HCM Mobile App: για να είστε πάντα συνδεδεμένοι με την ομάδα σας!

Η Talentia Software ανακοινώνει την εφαρμογή για κινητές συσκευές Talentia HCM mobile app
(Android & iOs)
για τον εξορθολογισμό και την αποτελεσματική διαχείριση των Ανθρώπινων Πόρων.
Η Τalentia Software, πάροχος εξειδικευμένων λογισμικών διαχείρισης της απόδοσης απόδοσης για το
ανθρώπινο δυναμικό και την οικονομική διοίκηση υποστηρίζει τον ψηφιακό μετασχηματισμό των καίριων διαδικασιών HR με την ανάπτυξη της νέας εφαρμογής της HCM App.

Δεδομένης της ταχύτατης εξέλιξης της επιχειρησιακής προσέγγισης και της αναδυόμενης τάσης κινητών συσκευών, είναι σημαντικό να είναι διαθέσιμα μέσω αυτών όλα τα εργαλεία για τη βελτιστοποίηση και τη διευκόλυνση της διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων.
Η εφαρμογή Talentia HCM App απαντά στις ανάγκες των προϊσταμένων και των εργαζομένων για έναν εντελώς ευέλικτο τρόπο εργασίας. Επιτρέπει τον εξορθολογισμό όλων των δραστηριοτήτων για το Ανθρώπινο Δυναμικό και τη συνεχή σύνδεση τους με την επιχείρηση, βελτιώνοντας την παραγωγικότητα και την επικοινωνία από όπου και αν βρίσκονται.
Η εφαρμογή Talentia HCM App είναι διαθέσιμη για κινητές συσκευές με λειτουργικά συστήματα iOS και Android, είναι πολυγλωσσική και παρέχει πολλές λειτουργικότητες , όπως η παρακολούθηση και αξιολόγηση της απόδοσης τόσο του εργαζόμενου, όσο και της ομάδας, η διαχείριση των αιτημάτων αδειών, η πρόσβαση σε προσωπικές επαφές, η λήψη εγγράφων και πολλά άλλα.
Bruno Milesi, Επικεφαλής του Ευρωπαϊκού R&D της Talentia Software
«Η Talentia εστιάζει την προσοχή της στην εξέλιξη των αναγκών των πελατών της και η ομάδα μας R&D, δημιούργησε αυτή τη νέα εφαρμογή προκειμένου να επιτρέψει στις εταιρείες να είναι πάντοτε συνδεδεμένες με την επιχείρηση τους, ανεξάρτητα από τον τόπο ή τον χρόνο» δήλωσε ο Bruno Milesi, Επικεφαλής του Ευρωπαϊκού R&D της Talentia Software.
Fabio Cardilli, European Product Leader της Talentia Software

«Λόγω της έξυπνης διάχυσης εργασίας η έννοια του «γραφείου» τροποποιείται. Οι προϊστάμενοι και οι εργαζόμενοι χρειάζονται να έχουν στη διάθεση τους όλα τα εργαλεία για να δουλέψουν από κάποια θυγατρική, από το σπίτι τους ή κατά τη διάρκεια κάποιου ταξιδιού. Ηεφαρμογή Talentia HCM App αντιπροσωπεύει την αποτελεσματική λύση για την εξασφάλιση πλήρους κινητικότητας» εξηγεί ο Fabio Cardilli, European Product Leader της Talentia Software
Get the app
https://itunes.apple.com/gr/app/talentia-hcm/id1122412539?l=en&mt=8
https://play.google.com/store/apps/details?id=it.talentia.hcm&hl=en
Το Τalentia HCM είναι διαθέσιμο δωρεών σε λειτουργία demo
Το ιδανικό συμπλήρωμα του λογισμικού Talentia για Διαχείριση Ανθρώπινου Κεφαλαίου (Talentia HCM)

Talentia Διαχείριση Ανθρώπινου Κεφαλαίου (Talentia HCM)
To Talentia HCM έχει σχεδιαστεί για να αυξήσει την αποδοτικότητα λαμβάνοντας υπόψη τις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζει το τμήμα του ανθρώπινου δυναμικού μέσα στις επιχειρήσεις. Ολοκληρωμένες και ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με το ανθρώπινο δυναμικό είναι εύκολα προσβάσιμες, με μία εύκολη λειτουργία αναζήτησης, με εργαλεία ταξινόμησης και επιλογής, διασφαλίζοντας ότι η διοίκηση μπορεί να διαχειριστεί κατάλληλα τα ταλέντα και να τα τοποθετήσει σε ρόλους όσο πιο αποτελεσματικά γίνεται μέσα στην επιχείρηση.
Το λογισμικό Talentia HCM παρέχει στις επιχειρήσεις ένα ενιαίο σημείο πρόσβασης μέσω self-service για τη διαχείριση ροών εργασίας, αξιολόγησης, εκπαιδεύσεων, συνεντεύξεων πρόσληψης, HR Analytics, ειδοποιήσεων και ερευνών, έχοντας στο επίκεντρο του σχεδιασμού του την εμπειρία του χρήστη.