Δελτία Τύπου | 15/06/2017

Talentia Financial Performance 8η έκδοση

new cpm

Η Talentia Software ανακοινώνει την 8η έκδοση της λύσης Talentia Financial Performance

«Νέα εργαλεία προσομοίωσης και ανάλυσης του προϋπολογισμού όσον αφορά τον προϋπολογισμό, τις αναφορές, την πρόβλεψη και την ενοποίηση οικονομικών δεδομένων. »

Η Τalentia Software, κατασκευαστής εξειδικευμένου λογισμικού διαχείρισης της λειτουργικής απόδοσης επιχειρήσεων, ανακοινώνει  τη διαθεσιμότητα της έκδοσης 8 της λύσης Talentia Financial Performance, η οποία μαζί με το Talentia Budgeting & Planning και το Talentia Consolidation & Reporting, κυκλοφορούσε στο παρελθόν με την επωνυμία Talentia CPM. 
Μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης χρηματοοικονομικών επιδόσεων
 Το Talentia Financial Performance  είναι μια ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης οικονομικών επιδόσεων που καλύπτει όλες τις απαιτήσεις διαχείρισης και προγραμματισμού μιας εταιρείας βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα.
Η νέα  έκδοση 8 ενσωματώνει νέα εργαλεία προσομοίωσης προϋπολογισμού που προσφέρουν πολύ περισσότερες δυνατότητες όσον αφορά την διαχείριση των οικονομικών προβλέψεων. Είναι σε θέση να δημιουργήσει μελλοντικά στρατηγικά σενάρια για την εταιρεία, συγκρίνοντας τα και αξιολογώντας τα ποικίλα, λαμβάνοντας υπόψη αρκετές υποθέσεις, διαφορετικά χαρακτηριστικά, όρους ή ποσοστά, ενσωματώνοντας ταυτόχρονα το ιστορικό των δεδομένων για να αναπτύξει τις προβλέψεις.
Η νέα έκδοση περιλαμβάνει νέες λειτουργίες μοντελοποίησης και υπολογισμών  τύπου » Break back» που επιτρέπουν μαζικές αλλαγές σε μεγάλα μεγέθη, προκειμένου να διαμορφωθεί γρήγορα ο αντίκτυπος των αλλαγών στις επιχειρησιακές αρχές και τη λογική καθώς και την παρακολούθηση των επιπτώσεων των αλλαγών σε πραγματικό χρόνο.

«Τα οικονομικά τμήματα εταιριών αντιμετωπίζουν την ανάγκη να παράγουν όλο και πιο δομημένα δεδομένα εντός βραχύτερων χρονικών πλαισίων. Αυτή η εργασία απαιτεί στενή συνεργασία μεταξύ των εργαζομένων  με όλο και μεγαλύτερη εστίαση στην ασφάλεια και τη συνέχεια των δεδομένων. Προκειμένου να ανταποκριθούμε σε όλες αυτές τις προκλήσεις, να είμαστε πιο αποτελεσματικοί και να διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά την εταιρία χωρίς να την βάζουμε σε κίνδυνο, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσουμε μια εξειδικευμένη λύση «, δήλωσε ο Philippe Perrier, CTO της Talentia Software.
«Για να κυβερνήσεις πρέπει να σχεδιάσεις. Και αυτό ισχύει εξίσου για τις εταιρείες που έχουν ζωτική ανάγκη για αξιόπιστες πληροφορίες και προβλέψεις για το μέλλον τους με βάση τις υποθέσεις και τις στρατηγικές που σχεδιάζουν να εφαρμόσουν. Δουλεύοντας την έκδοση 8 της λύσης Talentia Financial Performance, θέλαμε να παρέχουμε σε όλους τους πελάτες μας εργαλεία πρόβλεψης που καθιστούν δυνατή την πραγματοποίηση πραγματικών προσομοιώσεων προϋπολογισμού βραχυπρόθεσμα, μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα. Οι λύσεις μας δεν προβλέπουν το μέλλον, αλλά επιτρέπουν στους πελάτες να αποφασίσουν για το μέλλον. »
Οι Fullweb On Premise ή SaaS Λύσεις για τη διαχείριση και βελτιστοποίηση της οικονομικής απόδοσης.
 Το Talentia Financial Performance είναι μια σπονδυλωτή λύση που προσφέρει σύνολο εργαλείων προϋπολογισμού, με ενότητες και εργαλεία προσομοίωσης για τη βελτίωση των οικονομικών προβλέψεων, και με στρατηγικά εργαλεία χρηματοοικονομικών αναφορών που βασίζονται σε συστήματα ανάλυσης δεδομένων (Business Intelligence)  σύμφωνα με τα IFRS και τα Ελληνικά Λογιστικά Πρότυπα. Είναι διαθέσιμο σε τόσο ως υπηρεσία μίσθωσης λογισμικού SaaS – με μια πλήρη γκάμα λύσεων hosting στην Ευρώπη – ή με συμβατική άδεια χρήσης για εγκατάσταση στις υποδομές του κάθε πελάτη.
 H λύση Talentia Financial Performance περιλαμβάνει δύο προϊόντα που μπορούν να αγοραστούν ξεχωριστά:
To Talentia Budgeting & Planning καλύπτει όλα τα βασικά στάδια της διαδικασίας οικονομικού σχεδιασμού και προϋπολογισμού, από τη συλλογή μέχρι την αυτοματοποίηση των προβλέψεων, συμπεριλαμβανομένης της συγκέντρωσης των προϋπολογισμών και της ανάκτησης πληροφοριών που επιτρέπουν μια διεξοδική ανάλυση των επιδόσεων. Επίσης επιτρέπει στις εταιρείες να μοντελοποιούν εύκολα τους κανόνες διαχείρισής τους με βάση την οργάνωση των δραστηριοτήτων τους και να κάνουν την πρόβλεψή τους αξιόπιστη σε ένα συνεργατικό περιβάλλον εργασίας.
Το Talentia Consolidation & Reporting είναι ένα εργαλείο που περιλαμβάνει μια πλήρη παραμετροποίηση σύμφωνα με τα τοπικά και διεθνή πρότυπα ενοποίησης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την ανάλυση και την προσομοίωση των οικονομικών καταστάσεων, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα την πληρότητα και την ποιότητα των οικονομικών πληροφοριών.
 Μια λύση ανοιχτή σε όλες τις πτυχές
Η λύση βασίζεται σε μία βάση δεδομένων που συγκεντρώνει δεδομένα από τα υφιστάμενα συστήματα λογισμικού του πελάτη και προσφέρει πλήρη ορατότητα της κατάστασης της επιχείρησης σε πραγματικό χρόνο, γεγονός που καθιστά δυνατό τον συνδυασμό της λήψης αποφάσεων και προβλέψεων για γρήγορη και βέλτιστη λήψη αποφάσεων. Το Talentia Finance Performance πλέον μπορεί να αλληλοεπιδρά με το λογισμικά HRMS/HCM/Payroll, CRMs, ERPs ή ακόμη και με λογισμικά για τη διαχείριση των έργων για να καλύψει με ακόμη μεγαλύτερη ευκολία τις διάφορες πτυχές της εταιρικής διαχείρισης μέσα από μια ενιαία λύση.
Υιοθετώντας τις συνεχείς αλλαγές στα IFRS και τα κύρια ευρωπαϊκά Λογιστικά Πρότυπα, η λύση είναι επίσης απόλυτα συμβατή με τα λογισμικά Γενικής/Αναλυτικής Λογιστικής και η σπονδυλωτή προσέγγιση  της λύσης μας επιτρέπει να ανταποκρίνονται καλύτερα στις απαιτήσεις και τις προτεραιότητες των χρηστών.
 Μία λύση σημείο αναφοράς
 Το Talentia Financial Performance (πρώην Talentia CPM) είναι μία κορυφαία λύση λογισμικού, η μόνη γαλλική λύση που παρουσιάστηκε στο Magic Quadrant της Gartner, η οποία εξυπηρέτησε περισσότερους από 4.000 χρήστες για περισσότερα από 10 χρόνια. Βασίζεται σε ένα web interface που βοηθά στην οργάνωση της καθημερινής εργασίας με εύκολη πλοήγηση στους διάφορους τομείς των χρηματοοικονομικών, είτε από το γραφείο είτε όταν ταξιδεύετε. Σχεδιάστηκε για να ενθαρρύνει τη συνεργατική εργασία στο οικονομικό τμήμα αλλά και με αποκεντρωμένες επιχειρηματικές μονάδες ή θυγατρικές επιχειρήσεις.
Αρθρωτή και ευέλικτη εφαρμογή
Με τη σπονδυλωτή σχεδίαση της, η λύση μας μπορεί να ικανοποιήσει όλες τις ειδικές απαιτήσεις των στελεχών επιχειρήσεων και των οικονομικών διευθυντών. Μπορεί να λειτουργήσει για διάφορες κάθετες αγορές και να προσαρμοστεί σε όλους τους τομείς δραστηριοτήτων. Η λύση έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τις μικρομεσαίες και τις μεγάλες εταιρείες να βελτιώσουν τις επιχειρησιακές επιδόσεις τους.
O στόχος της είναι να κάνει πιο απλή τη καθημερινή ζωή όλων των εργαζομένων σε οικονομικά, τμήματα προσφέροντας εξοικονόμηση χρόνου, ασφάλεια και μετατροπή των δεδομένων τους σε χρηματοοικονομικές πληροφορίες με υψηλή προστιθέμενη αξία.