Δελτία Τύπου | 11/10/2018

Ο Pierre Polette εντάσσεται στην Talentia Software ως Group CEO

PPO-Pierre-Polette-Photo-Profil-1024×682

Η Talentia Software, κορυφαίος πάροχος λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών Ανθρώπινου Δυναμικού και Χρηματοοικονομικής απόδοσης, ανακοινώνει σήμερα τον διορισμό του Pierre Polette ως Διευθύνοντος Συμβούλου του Ομίλου. Ένας επαγγελματίας με επιχειρηματική διορατικότητα, ο Pierre Polette με τη στρατηγική του, θα οδηγήσει την εταιρεία στην επόμενη φάση της ανάπτυξής της, τόσο στη Γαλλία όσο και διεθνώς.

Ο 47χρονος Pierre Polette ξεκίνησε την επιχειρηματική πορεία νωρίς στην καριέρα του. Το 2001 ίδρυσε την πρώτη του εταιρεία, μια πρωτοποριακή εταιρία παροχής συμβουλευτικής στον τομέα της ασφάλειας στον κυβερνοχώρο, την οποία πούλησε στον γάλλο ηγέτη του χώρου LEXSI το 2007. Ως Διευθύνων Σύμβουλος δύο χρόνια αργότερα ηγήθηκε της μετατροπής της LEXSI σε μια ισχυρή και βιώσιμη επιχείρηση, διπλασιάζοντας τις πωλήσεις και τα έσοδα της εταιρείας. Η εξαγορά της LEXSI από την Orange Cyberdefense το 2016 του έδωσε εμπειρία από πρώτο χέρι στη διαχείριση μεγάλων εταιρειών και στην εξωτερική ανάπτυξη. Πιο πρόσφατα, επέστρεψε στις επιχειρηματικές του ρίζες για να βοηθήσει την ανάπτυξη start-up εταιρειών στις αρχές του 2018, προτού ενταχθεί στη Talentia Software τον Σεπτέμβριο.

 Η φιλοδοξία του Pierre Polette είναι να ακολουθήσει στρατηγική ανάπτυξης της Talentia Software, μαζί με τη πρόεδρο Viviane Chaine-Ribeiro. Ο ερχομός του, προσθέτει ένα μοναδικό επιχειρηματικό DNA καθώς και εμπειρία στην ανάπτυξη εταιρειών πληροφορικής. Αποτελεί ένα εξαιρετικό συνδυασμό τεχνογνωσίας, ικανότητας και καινοτομίας που θα ισχυροποιήσει ακόμα περισσότερο την Talentia Software και την ομάδα των 450 εργαζομένων της.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Pierre Polette ως τον νέο μας Διευθύνοντα Σύμβουλο σήμερα. ‘Εχει όλη μου την εμπιστοσύνη μου για την περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας μας, έχει την εμπειρία και το ηγετικό χαρακτήρα ώστε να ενισχύσει τη θέση της Talentia στην αγορά. Είμαι βέβαιη ότι θα μας οδηγήσει στην επόμενη φάση της ανάπτυξής μας και θα ανοίξει νέες προοπτικές τόσο στη Γαλλία όσο και διεθνώς » λεεί η Viviane ChaineRibeiro, Προεδρεύουσα της Talentia Software. 

« Είμαι ενθουσιασμένος που αναλαμβάνω τη διεύθυνση της Talentia Software και ξεκινώ μια μεγάλη περιπέτεια για ένα έργο με πολύ μεγάλες δυνατότητες. Μαζί με τους μετόχους μας και την Viviane Chaine-Ribeiro, είμαι αποφασισμένος να ανταποκριθώ στους στόχους της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένης της μετατροπής της σε σημαντικό παίκτη στην αγορά λογισμικού εταιρικής απόδοσης στην Ευρώπη» λεεί ο Pierre Polette, o Διευθύνων Σύμβουλος της Talentia Software.