Δελτία Τύπου | 29/07/2019

Η Talentia καλωσορίζει την Béatrice Piquer στη θέση του Chief Marketing Officer για να στηρίξει τον μετασχηματισμό της έως το 2022

Beatrice-Piquer

Η Talentia Software, κορυφαίος πάροχος λογισμικού επιχειρησιακών εφαρμογών Ανθρώπινου Δυναμικού και Χρηματοοικονομικής απόδοσης, ανακοινώνει την άφιξη της Béatrice Piquer ως Chief Marketing Officer (CMO) για την υποστήριξη της στρατηγικής της ανάπτυξης στη Γαλλία και στο εξωτερικό. Η Beatrice συμμετέχει στην εκτελεστική διευθύνουσα επιτροπή της Talentia.

Με περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στη διαχείριση θέσεων μάρκετινγκ σε εταιρείες υψηλής τεχνολογίας B2B, η αποστολή της Beatrice είναι να αναπτύξει και να εφαρμόσει την εταιρική στρατηγική μάρκετινγκ της Talentia Software που θα συμβάλει στη διεθνή ανάπτυξή της. Εκτός από την ισχυρή παρουσία της στη Νότια Ευρώπη, ιδιαίτερα στην Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Ελλάδα, η Talentia είναι παρούσα στην Ελβετία, τη Γερμανία και τη Βόρεια Αμερική με την πρόσφατη εξαγορά της Addedo.

Για να πραγματοποιήσει επιτυχώς την αποστολή της, η Beatrice θα είναι σε θέση να στηριχθεί στην μεγάλη της εμπειρία που αποκτήθηκε στο πλαίσιο startup εταιρειών αλλά και σε μεγάλους ομίλους που δραστηριοποιούνται σε σύνθετες, τεχνολογικές και ταχέως αναπτυσσόμενες διεθνείς αγορές.

Η Beatrice ξεκίνησε την καριέρα της στην Thomson Multimedia (τώρα Technicolor) όπου από το 1994 έως το 1999 κατείχε αρκετές θέσεις μάρκετινγκ. Στη συνέχεια συμμετείχε στην Interface Data για δύο χρόνια ως Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας, αλλά άφησε αυτή τη θέση το 2001 για την Ipanema Technologies (τώρα Infovista). Η Béatrice εργάστηκε εκεί για 14 χρόνια και κατέληξε ως Αντιπρόεδρος του Marketing. Το 2015 προσχώρησε στην Docapost (ψηφιακή θυγατρική του ομίλου La Poste) ως Αντιπρόεδρος της Επιχειρηματικής Ανάπτυξης. Πριν από την ένταξή της στην Talentia, η Beatrice ήταν επίσης επικεφαλής πωλήσεων και μάρκετινγκ της Certigna, της Cybersecurity και του τμήματος ψηφιακής εμπιστοσύνης του Ομίλου Tessi, από το Σεπτέμβριο του 2017.

Η Béatrice διαθέτει Executive MBA από το HEC Paris.

«Στην Talentia, ξεκινάμε τη δεύτερη φάση της ανάπτυξής μας. Η στρατηγική μας για το 2022 είναι να επιταχύνουμε τη διεθνή ανάπτυξη και το πορτφόλιο των προσφορών μας στο SaaS. Είμαι ευτυχής που αναδεικνύω τη διεθνή ηγεσία μάρκετινγκ στην Beatrice, η οποία θα αποτελέσει βασικό παράγοντα στην τελειοποίηση της τοποθέτησής μας, στην ανάπτυξη των προσφορών μας και στην αύξηση της διεθνής μας φήμης. Η εμπειρία της σε νέες τεχνολογίες, μοντέλα SaaS και μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, τόσο για μεγάλες ομάδες όσο και για νεοσύστατες εταιρίες, θα αποτελέσει αδιαμφισβήτητο παράγοντα για την επιτυχία μας. Επιπλέον, η ικανότητά της να σκέφτεται έξω από το κουτί, η ευελιξία και ο δυναμισμός της, θα είναι βασικά σημεία για να υποστηρίξουν τον μετασχηματισμό μας.”  Δήλωσε ο Pierre Polette, Διευθύνων Σύμβουλος της Talentia Software.