Ελάτε στη Talentia Software

Coffee break at office

Εργαζόμενοι στην Talentia Software, εντάσσεστε σε μια ταχέως αναπτυσσόμενη ομάδα που ξέρει να αναγνωρίζει το ταλέντο.

Με στόχο την ενδυνάμωση της ομάδας μας και τη συνεισφορά στην επίτευξη των στρατηγικών στόχων ανάπτυξης της Talentia Software, αναζητάμε συνεργάτες που επιθυμούν να ενταχθούν στις δυναμικές μας ομάδες, οι οποίες λειτουργούν αρμονικά, σεβόμενες τις ανθρώπινες αξίες και αναγνωρίζοντας τα ταλέντα και τις επιτυχίες του κάθε μέλους ξεχωριστά.

Για να θέσετε υποψηφιότητα για μια από τις θέσεις που έχουμε ανακοινώσει ή γενικά για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για εργασία σε εμάς, συμπληρώστε τη παρακάτω φόρμα


Αν θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας ή να μας αφήσετε ένα μήνυμα,

Παρακαλούμε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα

Συναινώ για την επικοινωνία

Με την επιλογή σας, συμφωνείτε να ενημερωθείτε για τις τελευταίες ειδήσεις από την Talentia Software Hellas

Οι πληροφορίες που συλλέγονται σε αυτή την μορφή αποθηκεύoνται σε ένα μηχανογραφημένο αρχείο της TALENTIA SOFTWARE HELLAS A.E. για να μπορέσουμε να επεξεργαστούμε το αίτημά σας, μπορείτε να στείλετε τις σχετικές πληροφορίες σε εμάς, ώστε να σας επιτρέπεται να παρακολουθείτε εκδηλώσεις, συνέδρια web, να μοιραζόμαστε μαζί σας τις εμπορικές μας προσφορές. Οι πληροφορίες που σημειώνονται με * είναι υποχρεωτικές. Σύμφωνα με τον Ελληνικό νόμο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων και τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων (GDPR), έχετε δικαίωμα "Προστασίας Δεδομένων" σε δεδομένα σχετικά με εσάς το οποίο μπορείτε να ασκήσετε επικοινωνώντας με τον Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων στη διεύθυνση που ακολουθεί: dpo@talentia-software.com. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε την Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων της TALENTIA SOFTWARE.