Ηγέτης στις λύσεις  λογισμικού διαχείρισης Ανθρώπινου δυναμικού και Χρηματοοικονομικών στην Ευρώπη

 

4

Ποιοί είμαστε

Η Talentia Software είναι ένας  κορυφαίος πάροχος  λογισμικού διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού και Χρηματοοικονομικής Απόδοσης. Είμαστε ένας ανεξάρτητος Γαλλικός όμιλος που προωθεί και υποστηρίζει τις λύσεις του μέσω των γραφείων μας σε 8 χώρες και παγκοσμίως μέσω του διεθνούς μας δικτύου συνεργατών.

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε στους πελάτες μας το καλύτερο λογισμικό Χρηματοοικονομικών και HR λύσεων.

Η φιλοδοξία μας: Να είμαστε ο ηγέτης στο τομέα του HR και Finance λογισμικού στην Ευρώπη μέσα από την καινοτομία, την τεχνογνωσία και τη δέσμευσή μας στην εταιρική ευθύνη.


Οι αξίες μας

Οι αξίες μας είναι οι πυλώνες της εταιρικής μας κουλτούρας. Αποτελούν το DNA μας. Είναι οι βασικές αρχές δράσης κάθε εργαζομένου, τόσο εντός της Talentia όσο και έναντι των πελατών, των μελλοντικών πελατών και των συνεργατών μας.
engagement

Δέσμευση

Η δέσμευση των ανθρώπων μας μας κάνει μια αφοσιωμένη, αξιόπιστη και βιώσιμη εταιρεία. Συνεργαζόμαστε στενά με τους πελάτες μας για να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους και να επιτύχουμε τους στόχους τους.


expertise

Τεχνογνωσία

Η τεχνογνωσία μας προκύπτει από τις ατομικές και συλλογικές ενέργειές μας σε όλες τις δεσμεύσεις της Talentia. Η τεχνολογική και κανονιστική παρακολούθησή μας μας επιτρέπει να προβλέπουμε και να αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις του ανθρώπινου δυναμικού και των οικονομικών.


idea-innovation

Καινοτομία

Η καινοτομία οδηγεί σε κάθε δράση μας. Προβλέπουμε, είμαστε τολμηροί και αναλαμβάνουμε δύσκολες αποστολές. Αναζητούμε την χρήσιμη καινοτομία για το μέγιστο όφελος στον πελάτη.


focus

Ευελιξία

Είμαστε ευέλικτοι να προσαρμόζουμε συνεχώς τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις διαδικασίες σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών και της αγοράς.